Dr. James Kok

Klinik ENT Petaling Jaya

 

 

Klinik Pakar Telinga, Hidung, dan Tekak (ENT) untuk Dewasa dan Kanak-Kanak di Kota Damansara, Petaling Jaya.

 

Dr. James telah melayani pesakit-pesakit dengan pelbagai masalah ENT selama 10 tahun. Klinik ini dilengkapi dengan pelbagai peralatan ENT terkini untuk menyediakan penjagaan berkualiti kepada pesakit-pesakit kami.

Hubungi Kami

Tentang Kami

 

 

Klinik kami menyediakan penjagaan ENT yang menyeluruh, untuk seluruh keluarga anda.

 

Pasukan pakar kami yang berpengalaman dan mahir menawarkan diagnosis dan rawatan untuk semua jenis penyakit ENT. Dengan peralatan teknologi canggih dan pasukan ahli audiologi kami, anda boleh yakin anda berada dalam tangan yang selamat.

 

Perkhidmatan kami termasuk Adult ENT, Pediatric ENT, Allergies, Nose Bleed, Sinustis, Septal Deviation, Enlarged Turbinates, Hardened Ear Wax, Ear Wax Removal, Ear Health Check dan lain-lain.

Mengapa Memilih Kami?

Kami menyediakan penjagaan Telinga, Hidung, dan Tekak (ENT) yang berkualiti tinggi dan menyeluruh kepada pesakit kami.

Dipercayai & Berwibawa

Dr James ialah pakar ENT bertauliah Eropah. Beliau berkelulusan diploma pediatrik dari UM dan berpengalaman lebih 10 tahun dalam merawat masalah ENT untuk semua peringkat umur, dengan harga yang berpatutan.

Kemudahan

Klinik kami mempunyai ruang letak kereta yang mencukupi dan hanya 5 minit berjalan kaki dari Surian MRT. Mudah diakses melalui lebuh raya NKVE, DASH & LDP. Kami terletak berhampiran Kota Damansara, berdekatan dengan restoran, kedai, & Tropicana Gardens Mall.

Peralatan ENT Terkini dan Dilengkapi

Klinik kami menawarkan persekitaran yang selesa, pakar audiologi profesional, bilik bedah, farmasi dan perkhidmatan endoskopik.

Panel Insurans Kami

Contact Us

Call Now